Tack och hej

Nu är det verkligen dags för sista inlägget på denna blogg. Under fyra och ett halvt år har vi skrivit om vårt liv som utlandsmissionärer, men nu är det hög tid att vända blad och gå vidare. I en vecka har både jag och Viktoria varit igång med våra nya arbetsuppgifter: Viktoria som missionsinspiratör på EFS riks utlandsavdelning och jag själv som pastor i Betaniakyrkan i Malmö.

Livet i Sverige börjar så sakteliga ta form, och fullt ut kommer nog vardagen att infinna sig när barnen börjar skolan igen. Vi vill ta tillfället i akt att tacka er alla som följt vår blogg och vår resa de senaste fyra åren. Det har varit otroligt berikande för oss, fyllt utav både med- och motgång, välsignelser och utmaningar. Hela tiden har vi känt att vi haft ett stöd i bön och det har gjort oss frimodiga och uthålliga. Tack också för alla uppmuntrande ord och kommentarer här på bloggen och när vi träffats öga mot öga.

Hädanefter kommer Jonas att fortsätta blogga på Betaniabloggen Så om ni vill får ni gärna följa med dit och fortsätta ert stöd. Sverige och Malmö är i stort behov av frimodiga kristna som ber och vittnar och lever ut sin kristna tro i ord och handling. Låt oss fortsätta stå tillsammans för Kristi rikes tillväxt.

Annonser

6 thoughts on “Tack och hej

 1. Stort tack för er blogg. Har följt all information från Er, under hela er vistelse utomlands. Det har varit mycket givande. Önskar Er all ”Lycka till” med arbetet i Sverige. Kram från Örnsköldsvik, Frejgatan 42.

 2. Tack Jonas o Victoria för era reserapporter. Lycka till i fortsättningen, guds välsignelse till hela familjen. Åsa Backlund

 3. Allting har sin tid… heter det ju men jag kommer att sakna era inlägg här på bloggen. Det har varit väldigt givande att läsa om er tid i Etiopien.
  Men trevligt med en ny blogg från Sverige.
  Allt gott önskar jag er!
  Mvh hälsning Kristina, Victoria, Vancouver Island, Kanada
  (på resande fot…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s